Политика

Байдън иска разходите да стимулират икономиката, но GOP да блокира гласуването

Президентът Джо Байдън каза, че неговият дневен ред за инфраструктура и семейства трябва да бъде приет, за да се поддържа икономическият импулс от първите му шест месеца на поста, с цел да се даде тон на решаващата седмица на преговорите в Конгреса по двата законопроекта.

Но крайният срок от сряда, определен от лидера на мнозинството в Сената Чък Шумер за двупартийния законопроект за инфраструктурата, беше под съмнение, тъй като републиканците засега сигнализираха, че ще блокират процедурно гласуване, докато детайлите все още се разработват. Сенаторите се карат ..

Законодателното маневриране бележи голям тест за способността на Байдън да изпълни масивен пакет икономически обещания и реформи, които той направи по време на кампанията си. Той оказва обществен натиск върху законодателите с поредица от речи, подчертаващи укрепващата икономика, като същевременно подчертава необходимостта от допълнителни инвестиции, за да продължи този растеж и да подкрепи средната класа. Най-добрите помощници на Байдън се срещнаха със сенатори късно в понеделник.

Експертна сесия за разрастване на вашия малък бизнес в международен план

Пандемията нанесе хаос на бизнеса в различните отрасли, предвид настоящата икономическа ситуация. Докато големите организации разполагат с всички ресурси, за да се адаптират към нововъзникващите технологии и интернет инструменти, микро, малки и средни предприятия (ММСП) може да се окажат трудни за издържане.

Тъй като светът постепенно излиза от кризата, ММСП имат огромни възможности да развиват бизнеса си в световен мащаб и да обслужват международни клиенти. Благодарение на пандемията, потребителите са станали изцяло цифрови.

Имена като Мегана Нараян, съосновател, Slurrp Farm, Vishesh Khurana, съосновател, Shiprocket и Rohit Kulkarni, вицепрезидент, Payoneer ще бъдат част от уважавания панел, който ще ви помогне да изберете правилния бизнес път и да достигнете до глобална аудитория.

Ексклузивната сесия, озаглавена „Продажби в глобален мащаб: Как да достигнем до клиенти по целия свят“, ще се фокусира и върху различни видове пазарни стратегии, значението на глобалното преминаване и други ключови области като:

Related posts
Политика

Глобални кризи и постигане на консенсус

В историята има много примери за дребни конфликти…
Read more
Политика

Лазар Лазаров, министър на труда и социалната политика, предложи работа на висококвалифициран студент от катедра "Човешки ресурси и социална защита".

Лазар Лазаров (служебен вицепремиер по социалните…
Read more
Политика

Ръководството стъпка по стъпка за влизане в политиката

Същото важи и в политиката. Тези, които наистина искат…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.