Uncategorized

Сара Пейлин странно използва бунт, за да атакува медиите

Никой друг освен Сара Пейлин не е влязъл в битката за малко контрапрограмиране от името на въстанията, разгърнати днес от Доналд Тръмп.

Голямо заглавие на Townhall.com: „„ Knock It Off “: Какво разгледа Сара Пейлин как медиите съобщават за протестиращите в DC

Ето как беше съобщено на лудия десен уебсайт:

Уморени ли сте от реклама? Искате ли да подкрепите нашата прогресивна журналистика? Щракнете, за да научите повече.
„С капитолия на нацията в хаос в сряда, когато демонстрантите нахлуха в сградата на Капитолия, Сара Пейлин има послание за медиите за това как трябва да докладват.

“Споделяйки снимка на мъж без риза, носещ стоящи рога, с други лица в сградата, бившият губернатор на Аляска заяви, че трябва да бъдат идентифицирани, преди да ги етикетират.

„Медиите: спрете да поставяте етикети на протестиращите в DC„ Консерватори, републиканци, чайници, поддръжници на Тръмп и т.н. “ВИЖТЕ (sic), КОИТО ТЕЗИ ХОРА ще изберат луд куп без ясен лидер, за да създадат безмилостно възприятие за насилие. OFF, “чуруликане. “И за всеки неискрен DC” патриот “, използван като CROP – ще свършите.”

“Джей Ричардс, асистент-преподавател в Католическия университет в Америка, се запита кой ще има най-голяма полза от подобни ситуации.

“Един въпрос: Кои бяха най-големите бенефициенти на тълпата, идентифицирана с MAGA и Тръмп, щурмуващи американския Капитолий, и кадрите, излъчвани в цялата страна и по света?” попита той. Ричардс обвини големия брой привърженици на Тръмп извън, че не са участвали в конфронтация с полицията на Капитолия, за да щурмуват сградата.

“Реалността е, че в този момент не знаем кой точно е нахлул в Капитолия. Знаем, че отвън имаше стотици хиляди про-Тръмп хора,” каза той. “Така че може би би било разумно да отложим преценките кой какво е направил, докато не разберем повече.”

Като алтернатива може да е разумно да не получавате нечия информация от TownHall.com.

Веднага след като тълпата нахлу в Капитолия, ето как уебсайтовете съобщават за тероризъм:

“Те имат достатъчно: Поддръжниците на Тръмп се пропиват вътре в Капитолия; АКТУАЛИЗАЦИЯ: Изстрелите се правят в Капитолия”

Точно така е по времето, когато същият доставчик на информация се върти в TheGatewayPundit.com, предлагайки това:

„ПРЕКРАТЯВАНЕ: Патриотите са си проправили път в Капитолия – Пенс евакуиран, членове на Парламента подслон на място“ Тръбите на Gateway Pundit. Историята, както беше преди, започва „Патриотът вече е преминал покрай полицията и е влязъл в сградата на Капитолия“.

Related posts
Uncategorized

Как да се предпазим от разпространението на нов штам на COVID-19?

Светът продължава да се бори с новия коронавирус, като…
Read more
Uncategorized

Как ще се отрази рецесията върху българския пазар на труда?

Очаква се глобалната рецесия да оказва значително…
Read more
Uncategorized

Какво са иновативните имунотерапии за рак?

Търсите ли да научите повече за иновативните…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.