Uncategorized

Сара Пейлин се събира с бившия си, след като “смазва” молбите за развод, за да приветства нови внуци

Сара Пейлин се събира с бившия си тази седмица, за да отпразнува пристигането на дъщеря си Уилоу, близначки.

25-годишната дъщеря на бившия кандидат за републикански вицепрезидент приветства в понеделник близнаците Банки и Блез, които сподели със съпруга си Рики Бейли.

След като роди в Анкъридж, Аляска, Уилоу беше посетена в болница от група членове на семейството, включително родителите на Сара и Тод Пейлин, които се събраха отново, след като Сара нарече неотдавнашното развод на Тод за развод „опустошително“.

“Bank & blaise !! BlessingX2”, написа той в надписа, който включва снимка на него и Тод, държащ новородени близнаци, както и снимки на други гостуващи членове на семейството. “Поздравления Willow & Ricky = и тогава има четири.”

Сара и Тод Пейлин, тихо разведени по-рано тази година

В интервю с християнския писател Джеймс Добсън по-рано този месец Сара разкри, че е разбрала за съпруга си, който иска развод по имейл, и каза, че откритието го кара да се чувства като “застрелян”.

“Разбрах от имейл от адвокат, в който се казва, че е нает и това е на 19 юни, никога няма да го забравя”, каза той. “Тогава, на рождения ден на Тод, седмица след 31-ия ни рожден ден беше, когато той подаде документи, да. О, да. Не е лесно да се говори за това.”

Това променя всичко:

Тод подаде молба за развод от Сара на 6 септември, като се позова на „несъответствие на темперамента между страните“, но Сара заяви в интервю, че 31-годишният им брак не е „свършил, свършил“, тъй като в момента те „преминават през консултации“.

Те имат пет деца заедно: Track, 30, Bristol, 29, Willow, 25, Piper, 18 и Trig, 11.

Уилоу за първи път обяви бременността си през май. Тя и Бейли се сгодиха през декември 2017 г. и завързаха възела през септември. По-голямата му сестра, Бристол, е майка на три деца: Тя има 10-годишен син Трип и две дъщери на име Сейлор на 3 години и Атли на 2 години.

Related posts
Uncategorized

Как ще се отрази рецесията върху българския пазар на труда?

Очаква се глобалната рецесия да оказва значително…
Read more
Uncategorized

Какво са иновативните имунотерапии за рак?

Търсите ли да научите повече за иновативните…
Read more
Uncategorized

Как да инвестираме нашите спестявания мъдро в настоящите условия?

Инвестирането на трудно спечелените ви пари може да…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.