Uncategorized

Сара Пейлин се събира с бившия си, след като “смазва” молбите за развод, за да приветства нови внуци

Сара Пейлин се събира с бившия си тази седмица, за да отпразнува пристигането на дъщеря си Уилоу, близначки.

25-годишната дъщеря на бившия кандидат за републикански вицепрезидент приветства в понеделник близнаците Банки и Блез, които сподели със съпруга си Рики Бейли.

След като роди в Анкъридж, Аляска, Уилоу беше посетена в болница от група членове на семейството, включително родителите на Сара и Тод Пейлин, които се събраха отново, след като Сара нарече неотдавнашното развод на Тод за развод „опустошително“.

“Bank & blaise !! BlessingX2”, написа той в надписа, който включва снимка на него и Тод, държащ новородени близнаци, както и снимки на други гостуващи членове на семейството. “Поздравления Willow & Ricky = и тогава има четири.”

Сара и Тод Пейлин, тихо разведени по-рано тази година

В интервю с християнския писател Джеймс Добсън по-рано този месец Сара разкри, че е разбрала за съпруга си, който иска развод по имейл, и каза, че откритието го кара да се чувства като “застрелян”.

“Разбрах от имейл от адвокат, в който се казва, че е нает и това е на 19 юни, никога няма да го забравя”, каза той. “Тогава, на рождения ден на Тод, седмица след 31-ия ни рожден ден беше, когато той подаде документи, да. О, да. Не е лесно да се говори за това.”

Това променя всичко:

Тод подаде молба за развод от Сара на 6 септември, като се позова на „несъответствие на темперамента между страните“, но Сара заяви в интервю, че 31-годишният им брак не е „свършил, свършил“, тъй като в момента те „преминават през консултации“.

Те имат пет деца заедно: Track, 30, Bristol, 29, Willow, 25, Piper, 18 и Trig, 11.

Уилоу за първи път обяви бременността си през май. Тя и Бейли се сгодиха през декември 2017 г. и завързаха възела през септември. По-голямата му сестра, Бристол, е майка на три деца: Тя има 10-годишен син Трип и две дъщери на име Сейлор на 3 години и Атли на 2 години.

Related posts
Uncategorized

Сара Пейлин жена на съдбата ли е?

Ние като американци се учим да съобразяваме мислите и…
Read more
Uncategorized

Аз съм бегачка: Сара Пейлин

Бившият кандидат за вицепрезидент разкри за текущия…
Read more
Uncategorized

Сара Пейлин странно използва бунт, за да атакува медиите

Никой друг освен Сара Пейлин не е влязъл в битката за…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.