Uncategorized

Джон Маккейн, Сара Пейлин и възходът на телевизионната политическа реалност

Партията на Доналд Тръмп започна преди близо 10 години до онзи ден, когато Джон Маккейн почука Сара Пейлин, за да се присъедини към билета си.

Това е един от най-важните моменти в кариерата на Маккейн. Той се оказа готов да упълномощи демагозите, когато смяташе, че това ще увеличи политическото му състояние, точно греха, който толкова много от неговите републикански колеги са извършили, откакто Тръмп спечели кандидатурата на тяхната партия.

Сара Пейлин и издигането на риалити телевизията

“Той не е от тези краища и не е от Вашингтон, но когато го опознаете, ще бъдете впечатлени като мен”, каза Маккейн, когато обяви решението си. “Той има точно песъчинките, почтеността, здравия разум и жестоката преданост за общото благо, от което се нуждаем днес във Вашингтон.”

Големият момент на Пейлин пред национална публика беше на Републиканския национален конгрес. Големият отварач трябваше да попита тълпата: „Каква е разликата между мама хокей и питбул? Отговорът: „Червило“.

Изпълнението му с Джо Байдън на първия дебат на вицепрезидента беше най-чаканият момент в кампанията. Дебатът започна с ръкостискане между двамата кандидати и Пейлин попита Байдън: “Хей, мога ли да те нарека Джо?” Оттам се спуска надолу. Той препъна или обърка точките за разговори по основните политически въпроси, като вплете половин дузина препратки към „mavericks“ и „mavericks team“. Събитието привлече 70 милиона зрители – най-голямата публика за вицепрезидентския дебат в историята. Тя очарова консерваторите.

Демократичният кандидат за вицепрезидент Джо Байдън и републиканският кандидат за вицепрезидент Сара Пейлин участват в дебата за вицепрезидента в Атлетичния комплекс на Университета във Вашингтон на 2 октомври 2008 г.

Устойчивият възход на Сара Пейлин

Редакторът на National Review Рич Лоури го описа като „толкова искрящо, че почти хипнотизира, [изпраща] малки звездни експлозии през екрана и рикошира из американския хол“.

Пейлин се кандидатира да установи републикански комфорт с кандидат, който би казал абсурд. Когато Кейти Курик пожела да разбере какъв вестник чете, Пейлин отговори: „Хм, всички, един от тях, който е пред мен от години“.

Въпреки че Маккейн и Пейлин бяха прегърнати от Барак Обама и Джо Байдън, Пейлин вдъхнови много подражатели, хвърляйки политическия стил и ценностната система, които оживяват движението на чаените партита и полагайки основите за президентството на Тръмп.

Related posts
Uncategorized

Сара Пейлин се събира с бившия си, след като "смазва" молбите за развод, за да приветства нови внуци

Сара Пейлин се събира с бившия си тази седмица, за да…
Read more
Uncategorized

Аз съм бегачка: Сара Пейлин

Бившият кандидат за вицепрезидент разкри за текущия…
Read more
Uncategorized

Сара Пейлин жена на съдбата ли е?

Ние като американци се учим да съобразяваме мислите и…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.