Uncategorized

Аз съм бегачка: Сара Пейлин

Бившият кандидат за вицепрезидент разкри за текущия си живот и обясни защо все още върви по стъпките.

Кога започна да тичаш?

Израснах в работещо семейство. Родителите ми хванаха страстта към бягането в средата на 70-те и ние израснахме в семейно ходене. Вече 35 години вървя лесно.

Помните ли първото си състезание?

Баща ми беше треньор на писти и щеше да събере всички деца от квартала и да ни заведе в Анкоридж, за да се срещнем с пистата, когато бяхме много малки. Анкоридж е на 80 км от Wasilla. И тъй като бяхме малки, щяхме да правим 10K състезания като семейно забавно бягане.

Значи сте израснали с братята си?

Да, и моите братя и сестри и родителите ми са по-добри бегачи от мен. Майка ми и баща ми са маратонци, а една от сестрите ми е маратон. Татко е управлявал Бостън няколко пъти, мама ще спечели възрастовата си група или поне ще получи ленти на големите състезания, а аз просто ще се опитам да се справя.

Звучи, че вашите умения са по-подходящи за баскетбол?

Е, оценявам факта, че при бягане ми трябват повече от всичко. Мога да се оправя, просто наистина решен. Благодарен съм, че нямах нужда от много умения, за да бягам.

И управлявахте ли първата си спортна дейност, дори преди баскетбола?

Да. Родителите ми ни внушиха, че фитнесът и бягането ще бъдат част от живота ни, докато растеме. Ние с братята си все още сме много активни. Много дни очаквам с нетърпение да изляза да тичам и да мисля и планирам.

Има ли периоди, в които не ходите?

Само когато съм твърде бременна, за да бягам. По време на всяка от петте ми бременности тренирам до непосредствено преди раждането на бебето. Преди няколко лета тренирах усилено и бягах маратон под четири часа [2005 маратона на Хъмпи в Анкоридж]. Беше доста интензивно лятно бягане. Има още един период, в който не съм имал време да изляза там и да тичам толкова усилено, така че от години се въртя вътре и отвън.

Ако отидете на ден или седмица, без да бягате, какво научавате за себе си?

Чувствам се много зле, ако отида повече от няколко дни, без да бягам. Трябва да бягам. Без значение колко гнило се чувствам преди или по време на бягането, винаги си струва за мен след това. Потта е моят разум. Голямото разочарование, което изпитвам по време на кампанията, е, когато служителите на Маккейн няма да ми отделят време да бягам. Дните никога не минават добре, ако не мога да се изпотя там.

Поставили ли сте въпроса и поставили ли сте ултиматум, който трябва да изпълните?

Разбира се, и те ще кажат: „Да, след няколко дни ще започнем да издълбаваме половин час или час за бягане“ и твърде често това никога не се случва и това е разочароващо. Но след това също я направи още по-сладка, когато излязох. Бих се кандидатирал с Тайните служби и Тод [съпругът на Пейлин], ако той беше на линия, и е просто прекрасно нещо да се разхождаш в толкова много щати и общности с различни неща, които да видиш и изживееш. Но трябва да се случва по-често.

Related posts
Uncategorized

Как да инвестираме нашите спестявания мъдро в настоящите условия?

Инвестирането на трудно спечелените ви пари може да…
Read more
Uncategorized

Да ли идват нови увеличения на цените и как да оптимизираме бюджета на нашия домакинство?

Да ли ще има увеличение на цените? Това е реална грижа…
Read more
Uncategorized

Как да се предпазим от разпространението на нов штам на COVID-19?

Светът продължава да се бори с новия коронавирус, като…
Read more
Newsletter
Become a Trendsetter
Sign up for Davenport’s Daily Digest and get the best of Davenport, tailored for you.